deidee / opdrachtgevers

Wij (Miktor & Molf) hebben veel gekke shit bedacht, maar er is nooit iets geweest wat DeIdee niet heeft kunnen realiseren. Dat wil behoorlijk wat zeggen. Wat ik als ontwerper prettig vind aan samenwerken met DeIdee is dat ze zelf ook ontwerpen. Ze kijken dus niet alleen als programmeur of eindgebruiker naar een website/online project, maar ook als ontwerper. Dat is zeldzaam en enorm waardevol en het communiceert ontspannen. Daarnaast zijn de cms-interfaces voor iedereen te behappen. Ook dat hebben we weleens anders gezien…

Mick Johan, Miktor & Molf

Een paar -niet onbelangrijke- zaken spreekt ons aan. Jong, niet de hoofdprijs vragend, meedenkers en vooral willen luisteren naar waar een website vanuit public relations/huisstijl oogpunt en marketinginbreng aan dient te voldoen. Wat willen we als communicatieadviseurs nog meer? Prima club, aanbevolen.

Frank D.P.M. Lether, directeur / sr. adviseur, Presstige Public Relations

Onlangs ontving ik een subtiele reminder dat Bruno Uno Studio al 11 jaar(!) de meest waanzinnige en uiteenlopende projecten heeft gerealiseerd met de Idee. Dat is knap. Dat zegt meer dan iets. Knappe websites, applicaties, eigen cms en huisstijlen. Op naar de volgende 11 jaar en dan zitten wij op zijn favoriete 22! Bedankt Alexander!

Bruno Driessen, Bruno Uno Studio