deidee / 2020

Administratieve wijzigingen

  1. Eind 2019 hebben eenmanszaken een nieuw btw-identificatienummer gekregen. Voorheen was dit het burgerservicenummer van de oprichter gevolgd door B01, maar wegens aangescherpte privacybescherming is dit losgekoppeld. Het nieuwe nummer van deidee is NL001711358B93.
  2. Omdat deidee verwacht dit jaar onder een bepaalde omzet te blijven is er voor gekozen gebruik te maken van de nieuwe kleineondernemersregeling (kor). Dit betekent dat wij geen btw meer berekenen aan onze opdrachtgevers. Opdrachtgevers kunnen onze facturen nog steeds opgeven als bedrijfskosten, maar de btw wordt dus niet meer verlegd.
  3. Onze oorspronkelijke bankrekening was een privérekening die zakelijk werd ingezet. Door veranderde regelgeving was dit niet meer mogelijk en konden onze handelsnamen niet meer als tenaamstelling worden gebruikt. Omdat de rekening ook niet kon worden omgezet is er voor gekozen een zakelijke rekening te openen. Het nieuwe rekeningnummer is NL52 KNAB 0259 6013 30.

Pandemie

2020 stond vooral in het teken van de uitbraak van het nieuwe coronavirus (SARS‑CoV‑2) dat de ziekte COVID‑19 veroorzaakt. Conform het advies van de overheid werken wij sindsdien zoveel mogelijk thuis en worden fysieke afspraken (dus ook met klanten) tot een minimum beperkt. Uiteraard zijn we via onze andere kanalen (lees: e‑mail, telefoon en post) op de gebruikelijke tijden bereikbaar.

e-mailadresinfo@demail.nl
telefoonnummer0624699186